Neem Contact op:

Annet van der Burg
info@mab.zorgring.nl
06 – 50 95 10 66

Bezoekadres:

Wilhelminalaan 2A,
1623 MA Hoorn

Privacy Statement

Achter elk verwijt schuilt een verlangen

Cursusaanbod

Groepsaanbod: Wijzer Omgaan met Woede.
Woede maakt meer kapot dan je lief is.

Boosheid is een emotie, waar we vaak moeilijk mee om kunnen gaan. Want we gooien alle ongenoegen eruit of we houden het binnen en doen daarmee ons zelf en de ander te kort. Het is de kunst om te voorkomen dat woede alles overwoekerd. Het is de kunst om ervoor te zorgen dat niet de boosheid jou heeft, maar jij je boosheid hebt.

Die kunst te leren vraagt geduld, inzicht en mededogen. Daarvoor is het nodig naar jezelf te kijken en niet te wijzen naar de ander. Te zoeken naar wat boosheid over jou zegt, over wat jij graag anders wil.

Natuurlijk, ergernissen en boosheid horen bij het leven. Maar de vraag is hoe je woede op een constructieve manier kunt gebruiken. Hoe je kunt ontdekken wat boosheid jou te zeggen heeft. Hoe je kunt leren omgaan met grenzen. Hoe je kunt leren uit de sfeer van verwijten en beschuldigingen te blijven. Hoe je ondanks verschillen met elkaar verbonden kunt blijven.

In 4 avonden maken we gebruik van theorie, maar vooral van voorbeelden en situaties die door de cursisten worden aangedragen. Het delen van ervaringen roept herkenning op, wat relativerend en ontspannend werkt. Met elkaar leren en van elkaar leren in een open en veilige omgeving, rekening houdend met ieders grenzen.

Voor wie: iedereen die wil leren over zichzelf en de omgang met anderen is van harte welkom.

Wanneer: 4 avonden of 4 ochtenden. Bij minimaal 4 deelnemers kan een groep van start gaan.

Kosten: €120,–

Informatie en opgave: Klik hier of bel mij direct op: 06-50 95 10 66